Pendelbus Den Haag CS - Het Grootste Zomerfeest van Nederland

Het Grootste Zomerfeest is een samenwerking van QMusic en Live on the Beach. Er zijn optredens van o.a. Guus Meeuwis, VanVelzen, Antoon, Kraantje Pappie, Meau, Flemming, Diggy Dex en Snelle. De host van dit grootste Zomerfeest is Domien Verschuuren.

Zon, zee, strand als decor
Het strand van Scheveningen zal speciaal voor het Grootste Zomerfeest omgetoverd worden tot een waar feestparadijs. Met de voeten in het zand, in de volle zon tot aan de zwoele avond kan er uitbundig gedanst en meegezongen worden. Een groter strandfeest is er niet. Kom naar Den Haag CS en rij mee met onze pendelbussen naar Scheveningen. De locatie van de pendelbussen is beneden bij het Heineken Food Court aan Schedeldoekshaven.

>> Na het invoeren van uw postcode verschijnt de pendeldienst keuze optie.
Meer informatie over de pendelbussen vind je hier >>

Pendeldienst Den Haag CS - Scheveningen!
Pendeldienst vanaf Den Haag CS. Bussen vertrekken elke 20 minuten tussen 12:00-18:00 uur. Terugweg tussen 22:00-01:00 uur. Kosten: 7,00 voor retour (uitsluitend online te bestellen). Vul je postcode in. 

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden

Wil jij als eerste op de hoogte worden gebracht van nieuwe busreizen naar dit, of een soortgelijk, evenement? Vul dan vrijblijvend hieronder je gegevens in.