Busreis Mysteryland

Mysteryland is een jaarlijks terugkerend festival waarbij het allemaal draait om creativiteit. Dit jaar van 25 t/m 27 augustus 2023. Spectaculaire shows, een bijzonder fraai versierd terrein en bizarre stages staan hier in centraal. Rij mee in een van onze bussen naar Mysteryland. Onderstaand meer informatie over de georganiseerde busreizen op zaterdag 26 augustus of zondag 27 augustus. Ons busvervoer is uiteraard retour. 
Lees meer

In de bus naar Mysteryland (georganiseerd te Haarlemmermeer) begint de voorpret; gezelligheid en de muziek aan. De chauffeurs zorgen ervoor dat de passagiers op tijd naar het Floriadeterrein worden gebracht en na afloop weer worden opgehaald. Kortom, het vervoer met onze bussen word tot in de puntjes geregeld. Meer informatie over het festival vind je op de website van Mysteryland. Onderstaand kun je bustickets bestellen voor deze busreis naar Mysteryland.

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden

Wil jij als eerste op de hoogte worden gebracht van nieuwe busreizen naar dit, of een soortgelijk, evenement? Vul dan vrijblijvend hieronder je gegevens in.

Misschien ook iets voor jou?