Busreis naar Marco Borsato

Busreizen naar Marco Borsato worden georganiseert op 23, 24, 27, 28, 31 oktober, 1 november 2015 en 25 februari 2016. In 2006 begon Marco Borsato met zijn eigen creatie Symphonica in Rosso. Vervolgens is het concept Symphonica in Rosso nog uitgevoerd door onder andere Nick & Simon, Paul de Leeuw, Sting, Doe Maar en Anouk. Dit jaar zit Marco Borsato 25 jaar in het vak vandaar dat het dit jaar groots gevierd wordt in het rood! Meer informatie over ons busvervoer naar Marco Borsato vind je hier onder.
Lees meer

De shows waren binnen mum van tijd uitverkocht. Marco Borsato is de eerste artiest die zeven keer optreedt in de Ziggo Dome Ook dit jaar worden de shows aangevuld met optredens van van een speciale gast. In de eerste vier shows is dit zeker Zuccchero; voor de overige shows is dit nog niet bekend.

Nog geen geplande busreizen naar Marco Borsato

Op dit moment zijn er nog geen geplande busreizen naar Marco Borsato. Wil je naar dit evenement of wil je vrijblijvend op de hoogte worden gebracht als we een busreis organiseren? Vul dan hieronder je gegevens in. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.