Busreis The Streamers LIVE 2022

Voordelige busreis naar The Streamers 2022 in het Olympisch Stadion te Amsterdam. In 2021 is het concept ontstaan van de gelegenheidsband The Streamers. In eerste instantie op tv maar nu ook met een live show in het Olympisch Stadion. 

De Streamers bestaan onder andere uit Guus Meeuwis, Rolf Sanchez, Nick & Simon, Kraantje Pappie, Paul de Munnik, Roel van Velzen, Diggy Dex, Emma Heesters, Snelle, Frank Lammers, Maan, Ronnie Flex, Miss Montreal, Suzan & Freek, Paul de Leeuw, Thomas Acda, Typhoon en Danny Vera.

Concertvervoer.com is het juiste adres voor busvervoer naar concerten. Wij besteden uiterste zorg om onze bussen stipt op tijd te laten rijden en jou zorgeloos met de bus naar the Streamers te vervoeren. Een geslaagd feest begint uiteraard met een goed georganiseerde busreis. Bestel hieronder direct jouw bustickets en rij gezellig een retourtje mee in één van onze bussen! Mocht je nog vragen hebben, geen probleem! Neem contact met ons op.

The streamers vindt plaats op vrijdag 16, en zaterdag 17 september (open vanaf 18 uur) en zondag 18 september 2022 (open vanaf 14 uur) in Olympisch Stadion. Selecteer hier onder de datum wanneer je met de bus naar de Streamers wilt, vul je postcode in en bekijk direct welke opstapplaats het dichtst bij jou in de buurt is.

Let op! De genoemde vertrektijden zijn nog concept en kunnen evt. worden bijgesteld bij het maken van de definitieve routes. 

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden

Wil jij als eerste op de hoogte worden gebracht van nieuwe busreizen naar dit, of een soortgelijk, evenement? Vul dan vrijblijvend hieronder je gegevens in.