Busreis Toppers in Concert 2022

Voordelige busreis naar Topppers in Concert 2022 in Johan Cruijf Arena Amsterdam. Het jaarlijkse Toppers evenement met Gerard Joling, Jan Smit, Jeroen van der Boom en Rene Froger vindt dit jaar zoals vanouds plaats in de Johan Cruijff ArenA te Amsterdam.

Concertvervoer.com is het juiste adres voor busvervoer naar concerten. Wij besteden uiterste zorg om onze bussen stipt op tijd te laten rijden en jou zorgeloos met de bus naar de Toppers in Concert te vervoeren. Een geslaagd feest begint uiteraard met een goed georganiseerde busreis. Bestel hieronder direct jouw bustickets en rij gezellig een retourtje mee in één van onze bussen! Mocht je nog vragen hebben, geen probleem! Neem contact met ons op.

Toppers in Concert vindt plaats op 18, 19 en 20 november 2022 in Johan Cruijf Arena. Selecteer hier onder de datum wanneer je met de bus naar Toppers in Concert wilt, vul je postcode in en bekijk direct welke opstapplaats het dichtst bij jou in de buurt is. Onze busreizen zijn retour, dus zowel heen- als terugreis.

De verwachte aankomsttijd op 18/19 nov. is +/- 18:30 uur.
De vertrektijden voor 18/19 nov. zijn definitief. De tijden voor 20 nov zijn nog concept en worden bijgesteld op aankomst +/- 15:00 uur. Deze tijden volgen enkele dagen voor vertrek.

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden

Wil jij als eerste op de hoogte worden gebracht van nieuwe busreizen naar dit, of een soortgelijk, evenement? Vul dan vrijblijvend hieronder je gegevens in.