Perfect georganiseerd eventvervoer

Concertvervoer.com organiseert evenementenvervoer met logistieke perfectie.

Het resultaat

Tevreden bezoekers, tevreden gemeente, tevreden veiligheidsdiensten, tevreden organisator!

Makkelijk online bestellen

Via onze website bestellen bezoekers eenvoudig hun heen- en terugreis, voor een scherpe prijs. Indien gewenst kan dat in combinatie met een toegangsbewijs van uw event. Vanaf onze site, of die van u. Uw bezoekers ervaren meteen het gevoel van 'goed geregeld'.

550+ eigen voertuigen

Onze buspartners hebben ruim 500 eigen voertuigen, tientallen jaren ervaring en behoren tot de grootste spelers op de Nederlandse markt. Met eigen chauffeurs, verkeersregelaars, touringcars en pendelbussen beschikken we over voldoende materieel, mankracht en flexibiliteit om zowel de kleinste als de grootste events te ondersteunen met professioneel evenementenvervoer.

Effectieve communicatie

Per e-mail sturen wij belangrijke informatie vooraf, eventueel aangevuld met input vanuit uw organisatie. Via SMS bereiken wij bezoekers met last minute wijzigingen of instructies in geval van calamiteiten. Zo optimaliseren wij onze logistiek en communicatie, voor nu én toekomstige edities.

Live tracking van bussen

Voor, tijdens en na uw evenement beschikken wij over realtime tracking van alle bussen. Zo kunnen wij direct anticiperen op actuele verkeers- situaties en laatkomers voorkomen. Met chauffeurs wordt overigens alleen gecommuniceerd tijdens stops; veiligheid altijd voorop!

Volledige ontzorging

Concertvervoer.com biedt vergaande organisatorische en uitvoerende ondersteuning. Het coördineren van verkeersregelaars. Het inrichten van bushaltes. Het organiseren van parkeerplaatsen. Het plaatsen van dranghekken en bewegwijzering. Het versieren of beletteren van bussen. You name it, we take care of it.

500+ opstaplocaties

Met opstapplekken verspreid over 12 provincies biedt Concertvervoer.com landelijke dekking. Bezoekers stappen in op ruim 500 locaties. En dat aantal groeit; o.b.v. de woonplaatsen van bezoekers creëren wij maatwerk opstapplaatsen voor uw evenement!