Veelgestelde vragen

Onderstaand een overzicht van de meestgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen kun je altijd contact met ons opnemen. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.


Mijn bestelling

Wanneer ontvang ik mijn bustickets?
Direct na het afronden van de bestelling ontvang je per email de tickets. Op vertoon van deze bustickets kun je in de bus stappen. Mocht je de tickets niet kunnen downloaden neem dan contact met ons op.

Gaat de busreis ook door als er weinig aanmeldingen zijn?
Onze busreizen gaan door bij voldoende animo. In 90% van de gevallen gaat de busreis gewoon door. Mocht dit niet het geval zijn krijg je hier tijdig bericht van. We zullen uiteraard eerst naar andere mogelijke oplossingen zoeken. Bij een annulering kunnen wij echter niet aansprakelijk worden gesteld voor het vergoeden van de toegangstickets van het betreffende evenement of enige andere vergoeding buiten de gemaakte kosten van de bestelling om. Het volledig betaalde bedrag zal in dit geval z.s.m. (bijna altijd dezelfde dag nog) teruggestort worden.

Bestelling wijzigen
Wil je het aantal (extra) personen of de opstapplaats van je bestelling wijzigen neem dan contact op.

Bestelling annuleren
Mocht je door onverziene omstandigheden toch je bestelling willen annuleren is dit mogelijk tot 5 werkdagen voor aanvang van de busreis. Hiervoor zullen echter wel administratiekosten van €4,50 per ticket in rekening gebracht worden. Je kunt de tickets annuleren door contact met ons op te nemen en hierbij duidelijk je ticketnummer(s), contactgegevens en rekeningnummer te vermelden. Het resterende bedrag zal vervolgens geretourneerd worden.

Ik heb geen bevestigingsemail ontvangen
Mocht je na het bestellen geen bevestigingsemail hebben ontvangen kijk dan eerst even tussen de ongewenste email (spam). We merken dat emails naar hotmail en live e-mailadressen soms vertraagd binnen kunnen komen. Is de e-mail na een tijdje nog steeds niet binnen gekomen neem dan even contact met ons op.

Als ik de tickets besteld heb, is mijn reis dan definitief?
Op het moment dat je de bestelling hebt afgerond is de reis definitief geboekt (en kan niet meer kosteloos geannuleerd worden). De busreis kan door Concertvervoer.com worden geannuleerd; voor meer informatie zie: 'Gaat de busreis ook door als er weinig aanmeldingen zijn'.


Bestellen

Groepskorting
Wanneer je voor 15 personen of meer wilt bestellen kunnen we een groepskorting aanbieden. Neem voor het bestellen contact met ons op.

Reserverings- of servicekosten
Wij rekenen géén extra reserverings- of servicekosten bij een bestelling.

Aantal beschikbare plaatsen
Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld zijn er nog voldoende beschikbare plaatsen.

Zijn de vermelde vertrektijden definitief?
De vermelde tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Mochten deze tijden wijzigen zullen wij je hier ruim van te voren over informeren. Wij verzoeken iedereen om op tijd aanwezig te zijn op de aangegeven opstaplocatie.

Verkopen jullie ook toegangskaarten?
Helaas kun je bij ons (nog) geen toegangskaarten voor evenementen bestellen; deze dien je zelf te regelen.


De busreis

Mag je eten/drinken in de bus?
Het is toegestaan (alcoholische) versnaperingen in de bus te nuttigen. Uiteraard wel met het vriendelijke verzoek om de bus ook weer netjes achter te laten bij het verlaten.

Zijn de busreizen retour?
De vermelde busreizen op onze website zijn altijd retour. Wil je of alleen heen of alleen terug mee rijden is dit ook mogelijk; we raden dit echter af omdat het lastig is de bus terug te vinden na afloop als je niet weet waar deze exact staat. Mocht je dit toch willen kun je dit bij opmerkingen aangeven. Hiervoor betaal je echter wel de volledige ticketprijs. 

Verwachte aankomsttijd
De verwachte aankomsttijd verschilt per evenement. We zorgen er voor dat de bus ruim op tijd aankomt bij de betreffende locatie. De bus zal proberen iedereen zo dicht mogelijk bij de betreffende locatie af te zetten.

Kan ik met een rolstoel mee in de bus?
Indien je met een rolstoel mee wilt in de bus dien je dit van te voren even aan te geven. We kunnen vervolgens kijken of we een rolstoel-vriendelijk voertuig (met lift) in kunnen zetten op de betreffende route.

Met welke voertuigen rijden we?
Onze busreizen worden uitgevoerd met touringcars. Bij minder animo proberen we te zoeken naar alternatieven en eventueel gebruik maken van andere voertuigen als midi-bussen, taxibussen of taxi's voor zover dit mogelijk is. Wij maken geen gebruik van party-bussen. 


Routes

Eigen opstapplaats
Wanneer je voor 10 personen of meer wilt reserveren kun je een eigen opstapplaats aanvragen. In overleg zal de opstapplaats, indien mogelijk, aan de route worden toegevoegd.

Hoeveel keer stopt de bus onderweg?
We proberen er voor te zorgen dat onze routes zo kort mogelijk zijn en de bus zo min mogelijk keer hoeft te stoppen. Indien nodig zetten we meerdere kleinere voertuigen in vanaf verschillende plaatsen naar één centraal punt.

Hoe laat vertrekt de bus weer voor de terugreis?
We streven er naar om +/- 30 min. na afloop van het evenement te vertrekken voor de terugreis. Uit ervaring weten we dat dit iets kan uitlopen aangezien het soms even kan duren voordat iedereen vanaf het terrein/locatie naar de bus kan komen i.v.m. drukte. Uiteraard kan het concert/festival tot het einde worden bijgewoond.

Zitten we samen in de bus als we vanaf meerdere plaatsen opstappen?
De definitieve routes worden gemaakt op basis van de opstapplaatsen waarvoor besteld is en het aantal personen per opstapplaats. Het kan zo zijn dat er bijv. voor één van de plaatsen een grote groep bestelt en de bus daarmee vol zit en vervolgens direct doorrijdt naar de eindbestemming. We kunnen dus niet garanderen dat bepaalde plaatsen door één bus gereden worden. We raden in e.d. geval altijd aan om voor één centrale opstapplaats te kiezen.


Mijn account

Inloggen
Als je eerder een account hebt aangemaakt kun je inloggen met deze gegevens.

Hoe kan ik een account aanmaken?
Bij de laatste stap van het bestelproces kun je een account aanmaken. Bestel je vervolgens weer zijn al je gegevens automatisch ingevuld. Ook kun je na het aanmaken van een account direct aan de slag met tegoed sparen. Lees hier meer over hoe je kunt sparen voor korting.

Sparen voor korting
Vertel het door! Lees hier meer over hoe je tegoed kunt sparen en dit vervolgens kunt gebruiken bij je volgende bestelling.


Contact

Ik wil graag naar een ander evenement dat niet op de website staat
Het is ook mogelijk om een busreis aan te vragen naar een ander evenement. Laat het even weten en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Klachten of complimenten
Heb je een klacht of een compliment dat je graag met ons wilt delen neem dan [link naar contact] contact met ons op!

Hoe kan ik contact opnemen?
Via het contactformulier op de website kun je contact met ons opnemen. Ook kun je via de website een eigen opstapplaats, groepskorting of een busreis naar ander concert aanvragen. Of stuur ons een email. We zullen zo snel mogelijk reageren.


Veilig betalen

Betaalmogelijkheden
Als standaard betaalmethode hanteren wij iDeal. Zo kan simpel en veilig online betaald worden via je eigen bank. iDeal betalingen worden afgehandeld door onze betrouwbare betalingspartner Mollie Payments. Onze site maakt gebruik van een beveiligde verbinding (zie slotje bovenaan in balk), betalingen en gegevens worden daarom altijd veilig afhandeld. 

Betalen vanuit het buitenland
Wil je betalen vanuit buitenland? Laat ons het weten en we zorgen er voor dat je een ordernummer krijgt en je bustickets beschikbaar zijn. Onderstaand onze bankgegevens.

Rekeningnummer:         117030635
IBAN: NL71RABO0117030635
BIC: RABONL2U

Landelijke storing iDeal
Het gebeurt wel eens dat er een landelijke iDeal-storing is. Wij kunnen dit helaas zelf niet verhelpen. Mocht dit het geval zijn (check hier) neem dan contact met ons op. Wij zorgen er voor dat je op een andere manier je bestelling kunt betalen.


Kortingscode & tegoed inwisselen

Hoe kan ik mijn kortingscode inwisselen
Bij de laatste stap van het bestelproces kun je de kortingscode invoeren. Druk daarna op 'check' om de code in te wisselen. Vervolgens verschijnt er een melding dat deze succesvol is ingevoerd. Het te betalen bedrag wordt automatisch aangepast. Kortingscode is niet geldig i.c.m. groepskorting.

Opgebouwd tegoed inwisselen
Bij het bestellen kun je je opgebouwde tegoed verrekenen met het te betalen bedrag. Lees hier hoe jij ook tegoed kunt sparen en inwisselen. Opgebouwd tegoed is niet inwisselbaar voor contanten.