Pendeldienst LIVE on the BEACH

Bij aankomt in Den Haag dient iedereen naar het busplatform te lopen. De pendelbussen bevinden zich aan de zijkant bij de in- en uitstaphaltes. Zie onderstaand groen gemarkeerd.

Heenreis: Den Haag CS -> Scheveningen
De bussen vertrekken elke 20 minuten. Het maakt niet uit hoe laat je instapt tussen de genoemde tijden. Zie onderstaande kaart/foto's voor de exacte locatie.In Scheveningen worden jullie uitgezet op plaats waar de bussen mogen stoppen. Vanaf hier kun je lopen richting het evenement. Zie onderstaand de exacte locatie.

Terugreis: Scheveningen -> Den Haag CS
De bussen vertrekken voor de terugweg weer vanaf 22:00 tot 01:00 uur elke 20 minuten. Je kunt weer zelf bepalen hoe laat je mee terug rijdt. Zie onderstaand waar de bussen in Scheveningen staan voor de terugreis.

Let op! We rijden met meerdere bussen; als de bus vol zit zal deze gaan rijden. Het kan zo zijn dat er op het moment dat je aankomt even geen bus staat, je dient dan even te wachten op de volgende bus.

DEN HAAG

Onderstaand een foto ter verduidelijking waar de pendelbussen zullen staan in Den Haag.
Groen gemarkeerd de in- en uitstaphaltes.SCHEVENINGEN

De pendelbussen hebben voor de terugreis, helaas last-minute, een andere locatie toegewezen gekregen (dan eerder vermeld op deze pagina). Deze zullen op de Schokkerweg staan. Onderstaand een kaartje ter verduidelijking. Via deze link kun je kaart open in Google Maps.