Busreis Toppers in Concert 2021 Christmas Party of the Year

Voordelige busreis naar Topppers in Concert 2021 Ahoy Rotterdam. Het jaarlijkse Toppers evenement met Gerard Joling, Jan Smit, Jeroen van der Boom en Rene Froger vindt dit jaar niet zoals gewoonlijk plaats in de Johan Cruijff ArenA te Amsterdam maar is in verband met het EK-voetbal is de kerstshow verplaatst naar Rotterdam Ahoy. Dit jaar in kerst- en wintersfeer met als dresscode: Christmas red & Snowy white.

Concertvervoer.com is het juiste adres voor busvervoer naar concerten. Wij besteden uiterste zorg om onze bussen stipt op tijd te laten rijden en jou zorgeloos met de bus naar de Toppers Christmas Party of the Year te vervoeren. Een geslaagd feest begint uiteraard met een goed georganiseerde busreis. Bestel hieronder direct jouw bustickets en rij gezellig een retourtje mee in één van onze bussen! Mocht je nog vragen hebben, geen probleem! Neem contact met ons op.

Toppers in Concert kerst editie vindt plaats op 22, 23, 24 en 26 december 2021 in Ahoy Rotterdam. Selecteer hier onder de datum wanneer je met de bus naar Toppers in Concert Christmas wilt, vul je postcode in en bekijk direct welke opstapplaats het dichtst bij jou in de buurt is. 

Let op! De genoemde vertrektijden zijn nog concept en kunnen evt. worden bijgesteld bij het maken van de definitieve routes. We gaan daarbij uit van een aankomsttijd tussen 19:00-19:15 uur.

1. Selecteer een dag

Kies hieronder de dag waarop je naar dit evenement gaat.