Busreis Toppers in Concert 2022

Voordelige busreis naar Topppers in Concert 2022 in Johan Cruijf Arena Amsterdam. Het jaarlijkse Toppers evenement met Gerard Joling, Jan Smit, Jeroen van der Boom en Rene Froger vindt dit jaar zoals vanouds plaats in de Johan Cruijff ArenA te Amsterdam.

Concertvervoer.com is het juiste adres voor busvervoer naar concerten. Wij besteden uiterste zorg om onze bussen stipt op tijd te laten rijden en jou zorgeloos met de bus naar de Toppers in Concert te vervoeren. Een geslaagd feest begint uiteraard met een goed georganiseerde busreis. Bestel hieronder direct jouw bustickets en rij gezellig een retourtje mee in één van onze bussen! Mocht je nog vragen hebben, geen probleem! Neem contact met ons op.

Toppers in Concert vindt plaats op 17, 18, 19 en 20 november 2022 in Johan Cruijf Arena. Selecteer hier onder de datum wanneer je met de bus naar Toppers in Concert wilt, vul je postcode in en bekijk direct welke opstapplaats het dichtst bij jou in de buurt is. Onze busreizen zijn retour, dus zowel heen- als terugreis.

Extra opstapplaatsen 18 nov. (neem contact op voor meer info)
- Horn (Sporthal)

Extra opstapplaatsen 19 nov. (neem contact op voor meer info)
- Almelo (ZGT Almelo)
- Prinsenbeek (Station)
- Roosendaal (Parkeerplaats Lindenburg)
- Geulle (Zorgcentrum Ave Maria)
- Beringe (Kerk, Kanaalstraat) 
- Deurne (Station)

Let op! De genoemde vertrektijden zijn nog concept en kunnen evt. worden bijgesteld bij het maken van de definitieve routes. Exacte vertrektijden volgen +/- 2 weken voor vertrek.

1. Selecteer een dag

Kies hieronder de dag waarop je naar dit evenement gaat.

Misschien ook iets voor jou?